ویدئو| ورود کامیون به میان جمعیت عزاداری در شهر نکا زلزله ۴.۶ ریشتری سالند در استان خوزستان را به لرزه درآورد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) عبور ۱۵۲ هزار زائر عتبات از مرز مهران تا صبح عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) مصرف سالانه ۶ کیلو نمک توسط هر ایرانی‌ ادامه آتش سوزی در جنگل اولنگ| ۵ هکتار دیگر سوخت دستگاه قضایی علیه ناشران شایعه انفجار در حرم شاهچراغ (ع) اعلام جرم کرد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) زمان انتشار کلید اولیه سوالات نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ مشخص شد وزش باد پدیده غالب جوی در خراسان رضوی برخورد پراید وانت با گاردریل کنار بزرگراه مشهد-قوچان حادثه آفرید (۲۶ تیر ۱۴۰۳) حریق منزل مسکونی در خیابان سیدی مشهد + تصاویر وضعیت جاده‌های کشور در روز عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) ۱۵ نکته مهم برای مصرف ویتامین‌های مختلف آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند
سرخط خبرها

تحصیل طولانی‌تر، عمر بیشتر!

  • کد خبر: ۲۱۹۴۲۶
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۴
تحصیل طولانی‌تر، عمر بیشتر!
تجزیه‌و‌تحلیل دانشمندان نشان می‌دهد که ادامه تحصیل به‌اندازه دو سال ممکن است فرایند پیری را ۲ تا ۳درصد کُندتر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان، براساس تجزیه‌و‌تحلیل داده‌های مربوط به ۳۱۰۱ نفر از سه نسل مختلف، مدعی شده‌اند که تحصیل طولانی‌تر، نه‌تنها باعث آموزش بهتر می‌شود، بلکه همچنین با افزایش طول عمر پیوند دارد و ممکن است موجب کاهش فرسودگی سلول‌های بدن شود.

به‌طورکلی، این تحقیق جدید نشان می‌دهد که، اگر زمان بیشتری را در مدرسه یا به‌طورکلی درحال تحصیل سپری کرده باشیم، بدن ما احتمالاً، از نظر سلولی، آرام‌تر پیر می‌شود.

دنیل بلسکی، اپیدمیولوژیست «دانشگاه کلمبیا»، توضیح می‌دهد: «مدت‌هاست که می‌دانیم افراد با سطح تحصیلات بالاتر زندگی طولانی‌تری دارند، اما در مورد نحوه وقوع این اتفاق و اینکه آیا سایر تلاش‌های مربوط به ارتقای سطح تحصیلی به افزایش طول عمر کمک می‌کنند یا خیر چالش‌های زیادی وجود دارد.»

تجزیه‌و‌تحلیل‌ها نشان می‌دهد که ادامه تحصیل به‌اندازه دو سال می‌تواند ۲ تا ۳درصد پیری را کُندتر کند. برای انجام این تحقیق، از داده‌های یک پروژه تحقیقاتی استفاده شده است که در آن گروه بزرگی از ساکنان یک شهر و اکنون برخی از فرزندان و نوه‌های آن‌ها از سال ۱۹۴۸ به بعد بررسی شده‌اند.

دانشمندان از داده‌های به‌دست‌آمده در کنار الگوریتم Epigenetic clock استفاده کردند که برای اندازه‌گیری سن بیولوژیکی از طریق نشانگرهای DNA طراحی شده است؛ سپس با بررسی ارجاعات متقابل بین خواهر و برادرها و بین کودکان و والدینِ آن‌ها توانستند تا حدودی تأثیرات تحصیل را مشخص کنند.

آن‌ها سپس از رویکردی با نام «پویایی آموزشی» استفاده کردند که از طریق آن می‌توان میزان تحصیلات یک فرد در مقایسه با والدین خود و در مقایسه با خواهران و برادرانش را مشخص کرد.

گلوریا گراف، دیگر اپیدمیولوژیست «دانشگاه کلمبیا»، توضیح می‌دهد: «ما متوجه شدیم که روند صعودی در پویایی آموزشی هم با کاهش سرعت پیری و هم با کاهش خطر مرگ مرتبط است.»

البته دلیل این اتفاق هنوز توسط دانشمندان مشخص نشده و در این مطالعه نیز مورد توجه نبوده است. محققان در واقع تنها پیوند بین این دو مقوله را کشف کرده‌اند.

مطمئناً به‌عنوان یکی از دلایل می‌توان گفت که تحصیلات عالی معمولاً منجر به شغل و درآمد بهتر می‌شود و این امر توانایی پرداخت هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی و به‌طور کلی دسترسی به سبک زندگی سالم‌تر را برای انسان‌ها فراهم می‌کند.

نتایج پژوهش حاضر در مجله JAMA Network Open منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->